Mariakapel Holthees

algemeen

Homesick & the Louisiana Men

Datum: 22 2017 15:30

Zondagmiddag, 22 oktober a.s., staat Homesick & The Louisiana Men op het muziekpodium van de Mariakapel in Holthees. Zij zijn nationaal en internationaal bekend vanwege het hoge “kippenvel gehalte” dat hun zompige Rithm and Blues, Soul, zinderende zydeco en gospel funk bij het publiek teweeg brengt. De band bestaat uit vier mannen die de Mississippi Delta in hun hart gesloten hebben en daardoor in staat zijn om deze enerverende rootsmuziek uit de swamps van Louisiana op hoog niveau te vertolken.

Homesick & The Louisiana Men

De groep rond Hans ‘Homesick’ de Vries is ongekend stijlvast. Hans de Vries heeft al vroeg zijn sporen verdiend toen hij onderweg was met Dr. John, Los Lobos, en Willy Deville. Die invloeden hoor je terug in Homesick & Louisiana Men. De groep kenmerkt zich nu door messcherpe samenzang en haast achteloze virtuositeit. De dubbel-CD “Back to Nothing” is inmiddels al weer hun 15-de CD, en werd onlangs in de Volkskrant bekroond met vier sterren. “ Met deze CD laten ze zien dat ze de broeierige essentie van deze muziek als één van de weinige moeiteloos kunnen raken. “ De band bestaat uit Hans de Vries ( zang, mondharmonica, dobro, gitaar en wasbord), Alex Siegers ( zang, drums en percussie), Toon Ekkers ( gitaar, bajo sexto en zang), en de meest groovy sousaphonist van de lage landen, Joost Verbraak.

Het concert zondag 22 oktober begint om 15.30 uur, en de entree bedraagt € 12,50. Kaarten zijn te reserveren via deze website of telefonisch op 0478-636948.

Meer informatie over de Homesick & The Louisiana Men is te vinden op hun website en te zien en te beluisteren op YouTube.

Bestellen

de agenda

Jong talent

Datum: 16 september 2018
Samenvatting: Concert
meer >>

Mattanja Joy Bradley

Datum: 21 oktober 2018
Samenvatting: Songs uit een roerig leven
meer >>

Liseth & the Lost and Found

Datum: 18 november 2018
Samenvatting: Samen met Eric Dijsseldonk
meer >>

Direct naar
Bestellen
.zoeken

auteursrecht

© Copyright 2004-2018 - Stg. Mariakapel Holthees

Deze website werkt met CMS Made Simple versie 2.2.5