Mariakapel Holthees

algemeen

Homesick & the Louisiana Men

Datum: 22 okt 2017 15:30
Details:

Zondagmiddag, 22 oktober a.s., staat Homesick & The Louisiana Men op het muziekpodium van de Mariakapel in Holthees. Zij zijn nationaal en internationaal bekend vanwege het hoge “kippenvel gehalte” dat hun zompige Rithm and Blues, Soul, zinderende zydeco en gospel funk bij het publiek teweeg brengt. De band bestaat uit vier mannen die de Mississippi Delta in hun hart gesloten hebben en daardoor in staat zijn om deze enerverende rootsmuziek uit de swamps van Louisiana op hoog niveau te vertolken.

Homesick & The Louisiana Men

De groep rond Hans ‘Homesick’ de Vries is ongekend stijlvast. Hans de Vries heeft al vroeg zijn sporen verdiend toen hij onderweg was met Dr. John, Los Lobos, en Willy Deville. Die invloeden hoor je terug in Homesick & Louisiana Men. De groep kenmerkt zich nu door messcherpe samenzang en haast achteloze virtuositeit. De dubbel-CD “Back to Nothing” is inmiddels al weer hun 15-de CD, en werd onlangs in de Volkskrant bekroond met vier sterren. “ Met deze CD laten ze zien dat ze de broeierige essentie van deze muziek als één van de weinige moeiteloos kunnen raken. “ De band bestaat uit Hans de Vries ( zang, mondharmonica, dobro, gitaar en wasbord), Alex Siegers ( zang, drums en percussie), Toon Ekkers ( gitaar, bajo sexto en zang), en de meest groovy sousaphonist van de lage landen, Joost Verbraak.

Het concert zondag 22 oktober begint om 15.30 uur, en de entree bedraagt € 12,50. Kaarten zijn te reserveren via deze website of telefonisch op 0478-636948.

Meer informatie over de Homesick & The Louisiana Men is te vinden op hun website en te zien en te beluisteren op YouTube.

Bestellen

de agenda

Manito en Mónica Coronado

Datum: 28 januari 2018
Samenvatting: Spaanstalige liederen
meer >>

Arno Adams en nieuwe band

Datum: 18 februari 2018
Samenvatting: Dè Limburgse blueszanger
meer >>

Alma Trio

Datum: 25 maart 2018
Samenvatting: Sacraal programma
meer >>

Direct naar
Bestellen
en veilig betalen met ideal.zoeken

auteursrecht

© Copyright 2004-2017 - Stg. Mariakapel Holthees

Deze website werkt met CMS Made Simple versie 1.12.1