Mariakapel Holthees

algemeen

Homesick & the Louisiana Men

Datum: 22 okt 2017 15:30
Details:

Homesick & The Louisiana Men is uitgegroeid tot kwartet. Naast Hans de Vries, Toon Ekkers (bas & zang) en Alex Siegers (percussie & zang) is Joost Verbraak (sousafoon) het vierde bandlid geworden.

Tijdens een concert van Homesick en zijn gevolg passeren opzwepende zydeco, zompige rhythm ‘n’ blues, soul en gospel de revue. Scherpe driestemmige samenzang en opzwepende percussie geven hun muziek extra kleur. Voorman Hans de Vries alias Homesick trad eerder op met stijlgenoten als Dr. John, Willy de Ville en Los Lobos en toert door heel Europa. Percussionist en zanger Alex Siegers voegt naast zijn gedreven ritme-aandeel een extra dimensie toe met zijn geweldige soulstem, die doet denken aan niemand minder dan James Brown zelf. Bassist Toon Ekkers legt met zijn Texas Telecaster de basis voor deze magische muziek. Joost Verbraak maakt met zijn sousafoon het New Orleans gevoel compleet...

“In Nederland is niemand te vinden die deze schijnbaar doodsimpele muziek zo treffend tot de kern weet te raken als Homesick en zijn mannen. Met een haast achteloze virtuositeit en messcherpe samenzang”, aldus muziekblad OOR.

Meer informatie over de Homesick & The Louisiana Men is te vinden op hun website en te zien en te beluisteren op YouTube.

Bestellen

de agenda

Homesick & the Louisiana Men

Datum: 22 oktober 2017
Samenvatting: Cajun-rhythm 'n' blues
meer >>

Simone Roerade en Rob Goedegebuurs

Datum: 19 november 2017
Samenvatting: Soulfull Sunday
meer >>

Assunta & The Lightorchestra

Datum: 17 december 2017
meer >>

Direct naar
Bestellen
en veilig betalen met ideal.zoeken

auteursrecht

© Copyright 2004-2017 - Stg. Mariakapel Holthees

Deze website werkt met CMS Made Simple versie 1.12.1