Mariakapel Holthees

algemeen

Simone Roerade (Mrs. Hips) en Rob Geboers

Datum: 19 2017 15:30

Mrs. Hips, de souldiva van Nederland , zorgt voor een “Soulfull Sunday” in de Mariakapel.

Op zondag 19 november a.s. staat Simone Roerade,  de absolute Souldiva van Nederland, op het podium in de Mariakapel te Holthees. Muziek om bij stil te zitten maakt Simone Roerade beslist niet. De 47-jarige zangeres, toerde in de jaren negentig over de hele wereld met Candy Dulfer en haar Funky Stuff Band, van Amerika tot aan Japan. Ze was een tijd een grote naam in Spanje, waar ze zelfs een nummer 1-hit scoorde.  Na jaren van toeren met Candy Dulfer , Golden Earring, en andere grote namen  is deze powerlady nu terug met eigen werk. Bijgestaan door drie geweldige muzikanten is er in deze kleine formatie extra veel ruimte voor de krachtige stem van Roerade. De energie spat er vanaf bij Mrs. Hips die naast eigen werk ook covers zal spelen.
Mrs. Hips
Haar muziek is een mix van Soul, blues, funk, gospel en jazz. Zij doet denken aan het vroege werk van de Pointer Sisters.  Veel van haar nummers gaan gelijk de diepe krochten van de soul in. In de kleine bezetting waar ze nu mee speelt is er nòg meer ruimte voor Simone’s power stem, maar ook voor een scheurend hammondorgel, bespeeld door Rob Geboers. Hij zorgt voor een extra diep groovend ritme. Al vroeg op het conservatorium in Rotterdam ontdekten haar docenten en medeleerlingen dat Simone met haar stem in het bezit was van een fenomenaal instrument.  Zij richtte toen haar eigen band op, de funk-soul band HiPS. De kwaliteit van haar band werd ontdekt en haar bandleden kregen na verloop van tijd aanbiedingen bij Marco Borsato, Anouk en Trijntje Oosterhuis. Candy Dulfer ziet in die tijd wat een kracht Simone’s stem uitstraalt en gaat met haar ruim tien jaar op tournee. Bekijk op You Tube haar nummers zoals, Give it up, Messy en Run back, en je bent gelijk overtuigd dat je dit concert niet moet missen.

Het concert vindt plaats op 19 november a.s. in de Mariakapel te Holthees en begint om 15.30 uur. De entree is  € 12,50. Reserveren via deze website of telefonisch op 0478-636948.

 

Bestellen

de agenda

Direct naar
Bestellen
.zoeken

auteursrecht

© Copyright 2004-2018 - Stg. Mariakapel Holthees

Deze website werkt met CMS Made Simple versie 2.2.5