Mariakapel Holthees

evenementen

Arno Adams en nieuwe band

Datum: 18 2018 15:30

Zondagmiddag 18 februari a.s., om 15.30 uur staat Arno Adams met zijn nieuwe formatie op het muziekpodium van de Mariakapel te Holthees. Zoals altijd zorgt zijn concert voor een onverwacht moment van weemoed met een mooi randje zielenpijn in ons hectisch bestaan. De donkere stem van Arno zorgt samen met zijn melodieën en prachtige teksten dat je wegdroomt in een warm bad van melancholie. Afgelopen jaar kregen we via een documentaire bij “Het uur van de wolf “ op televisie een schitterend en ontroerend inkijkje in het leven en de muziek van deze opvallende blues-troubadour.

Arno Adams

Arno Adams weet als geen ander wat melancholie is. Aan die melancholie ligt een wel heel bewogen leven ten grondslag, vaak in de “krochten” van de samenleving. Een leven met lak aan conventies en taboes.
Zijn donkerbruine bluesy stem accentueert dat gevoel nog eens extra. Met messcherpe precisie schildert hij zijn levenservaringen en observaties in Belfelds dialect. Soms zwartgallig, maar vaak vooral ontroerend met ruimte voor ironie en zelfspot. In zijn nummers heeft hij oog voor het schone en komt hij op voor de zwakkere. Arno is bescheiden van aard totdat hij de bühne bestijgt. Dan claimt hij het publiek met zijn charismatische- en ontwapenende verschijning. Zijn teksten zijn doordrenkt van een kleurrijk leven vol levenservaring. Hij zingt over alles wat onrecht en onecht is. Hij mijmert weemoedig over grote liefdes die er ooit waren, maar verloren zijn gegaan. Hij droomt over die Grote liefde die mogelijk toch eens zal komen , ook al lijkt zij aan hem altijd te ontsnappen.
Zijn prachtige blues-nummers worden begeleid door zijn nieuwe band, met Bart Oostindië, Yves Dupuits en Stafan Nijssen. Samen met Arno hebben zij een heel nieuw programma ontwikkeld, waarbij het authentieke geluid van Arno bewaard is gebleven. Zij zorgen samen voor meeslepende ritmes en voor een intieme sfeer. Soms klein en pittoresk en dan weer gedreven vol passie. Arno’s muziek is altijd vol ongekunstelde overgave en wars van vals sentiment. Beluister op Youtube o.a. zijn “maondaagmorgenzon” en iedereen zal voelen dat dit een bijzonder concert wordt.
Het concert begint zondagmiddag om 15.30 uur. entree € 12,50. Gezien het grote aantal fans van Arno Adams is reserveren aan te bevelen (vorige concerten in de Mariakapel waren uitverkocht).

Kaarten zijn te bestellen via deze website of telefonisch 0478-636948 of 06-16170433.

Agenda

Marjolein Meijers Trio

Datum: 20 september 2020
Samenvatting: Tijdloos met een Rotterdamse twist
meer >>

Jody Moon

Datum: 25 oktober 2020
Samenvatting: ..... weldadig!
meer >>

Luzazul

Datum: 15 november 2020
Samenvatting: Een frisse, warme mix
meer >>

Direct naar
Bestellen
.Zoeken

auteursrecht

© Copyright 2004-2020 - Stg. Mariakapel Holthees

Deze website werkt met CMS Made Simple versie 2.2.5