Mariakapel Holthees

vrijwilligers

Alma Trio

Datum: 25 2018 15:30

Aan muzikale variatie geen gebrek in de concertprogrammering van de Mariakapel te Holthees. Daar is zondagmiddag 25 maart a.s. weer een mooi voorbeeld van. Dan treedt de uit Luxemburg afkomstige sopraan Natalie Merfort op samen met haar Alma Trio. Na hun indrukwekkende optreden vorig jaar in de Mariakapel hebben veel bezoekers er op aangedrongen het Alma Trio nogmaals terug te halen. Zij brengen deze middag het prachtige en aangrijpende Stabat Mater van Pergolesi. Voor de pauze high lights uit de sacrale klassieke muziek die niemand onberoerd zullen laten.

Alma Trio

Wie klassieke muziek associeert met oud en stijf, heeft nog nooit de fluweel zachte- en heldere stem van Natalie Merfort gehoord. Zij is bekend zowel in de wereld van de klassieke muziek als in de wereld van de singer-songwriters. Haar laatste CD, “Passage”, is vorig jaar gepresenteerd in Rotterdam. Zij weet vanaf het begin de luisteraar te boeien met haar klassiek geschoolde- loepzuivere stem.
Natalie Merfort is na haar klassieke zangopleiding in Berlijn ook afgestudeerd in jazz en popmuziek op Codarts te Rotterdam en het Berklee Collage Of Music in Boston.
In de Mariakapel brengt Natalie met haar Alma Trio klassieke liederen die in de 20 jaar die zij nu optreedt het publiek het meest geraakt hebben. Op het programma staan naast het Stabat Mater van Pergolesi zéér aansprekende stukken als; Duet Ave Maria van Brahms, Pie Jesu van Lloyd Webber , Ave Maria van o.a. Bach-Gounod, Mozart, Schubert, Saint Saens, Bruckner, Hanau en Caccini , Ave Verum opus 65 van Fauré. Natalie zingt haar duetten met de uit Duitsland afkomstige Joy Andrea Emonds ( alt ) en zij worden begeleid door de Russische toppianiste Svetlana Lohman op concertvleugel. Het concert zal buitengewoon sfeervol zijn, helemaal binnen de intieme sfeer van de Mariakapel. Dat laatste hebben zij vorig jaar bewezen toen zij een overvolle Mariakapel tot tranen toe konden ontroeren.
Het concert op zondag 25 maart begint om 15.30 uur.

Kaarten zijn te bestellen via deze website of telefonisch 0478-636948 of 06-16170433.

de agenda

Margriet Sjoerdsma en Egbert Derix

Datum: 24 februari 2019
Samenvatting: Favourite Songs
meer >>

Noam Vazana

Datum: 24 maart 2019
Samenvatting: Smaakvolle jazz met allerlei sauzen.
meer >>

Micheline

Datum: 14 april 2019
Samenvatting: Chansons van Brel
meer >>

Direct naar
Bestellen
.zoeken

auteursrecht

© Copyright 2004-2019 - Stg. Mariakapel Holthees

Deze website werkt met CMS Made Simple versie 2.2.5