Mariakapel Holthees

algemeen

LOS

Datum: 26 2018 20:30

Op zaterdagavond 26 mei a.s. staat het muziektheater/cabaretgroep LOS op het podium van de Mariakapel. Deze groep, die bestaat uit vier jonge vrouwen, heeft al met drie verschillende programma’s opgetreden in de Mariakapel. Iedere keer zat de kapel tot de nok vol, en terecht. Behalve muzikaal is de groep buitengewoon hilarisch en aanstekelijk theatraal. Er valt veel te genieten en vooral veel te lachen.

LosVast

Dankzij drie programma’s bomvol indrukwekkende muzikaliteit, messcherpe teksten en hilariteit behoort LOS inmiddels tot de vaste waardes van cabaretland. De vier hooggehakte dames zijn nu rond de dertig, dus er moeten belangrijke keuzes worden gemaakt. Maar vastigheid is voor LOS natuurlijk droom en nachtmerrie tegelijk. Is de tijd van gekkigheid voorgoed voorbij? Of rollen Femke, Charlotte, Kim en Dookje ook in deze show weer van de ene in de andere komische en herkenbare situatie?

Hun vierde voorstelling zit ook weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen, zoals het publiek van hen gewend is. Wil je een leuke avond uit, dan ben je bij LOS aan het juiste adres.

LOS muziektheater werd uitgeroepen tot Meest Veelbelovend Talent door VARA HumorTV. Kent u deze meiden nog niet of bent u benieuwd naar hun nieuwe voorstelling VAST? Kom dan op zaterdag 26 mei 2018 naar De Mariakapel in Hotlhees. De aanvang van de voorstelling is om 20.30 uur.

Kaarten zijn te bestellen via deze website of telefonisch 0478-636948 of 06-16170433.

de agenda

Margriet Sjoerdsma en Egbert Derix

Datum: 24 februari 2019
Samenvatting: Favourite Songs
meer >>

Noam Vazana

Datum: 24 maart 2019
Samenvatting: Smaakvolle jazz met allerlei sauzen.
meer >>

Micheline

Datum: 14 april 2019
Samenvatting: Chansons van Brel
meer >>

Direct naar
Bestellen
.zoeken

auteursrecht

© Copyright 2004-2019 - Stg. Mariakapel Holthees

Deze website werkt met CMS Made Simple versie 2.2.5