Mariakapel Holthees

adres en routebeschrijving

Roelofs & van Bommel

Datum: 9 2018 15:30

Na een aantal uitverkochte concerten staan Sjoerd van Bommel en Mike Roelofs, op zondag 9 december a.s. bij ons op het muziekpodium. Bij de muziekliefhebber en muziekkenner staan deze beide namen voor absolute kwaliteit!

Na jaren in de studio met elkaar gewerkt te hebben en als sidemen bij menig singer-songwriter en Americana-band hebben Mike Roelofs (keyboards en zang) en Sjoerd van Bommel (percussie en zang) besloten om ook als duo het live-circuit in te duiken. De insteek is gospel, New Orleans en alles wat daaraan verwant is, soms met een jazzy benadering en soms zelfs rootsy feestmuziek .

2018 roelofs-van-bommel

Mike Roelofs heeft ondanks zijn jonge leeftijd al menige prijs in het “serieuze”circuit weten binnen te halen en in verschillende disciplines, wat aangeeft dat hij als ‘natural musician’ geen grenzen kent. Uiteindelijk opteert hij voor goede muziek, niet verdeeld in vakjes maar van alle markten thuis en toch met een eigen stem.

Over Sjoerd van Bommel kunnen we kort zijn, menig Nederlandse band heeft gebruik gemaakt van zijn diensten in zowel het live circuit als in de theaters. Neem acts als Jango Edwards, Bots, Frederique Spigt, het Ro-Theater, Orkater Amsterdam en natuurlijk zijn eerdere duo met pianobeul Clemens van de Ven hebben indruk achtergelaten. Daarnaast werkte hij met the Watchman, Philip Kroonenberg, Mrs. Hips met de fantastische zangeres Simone Roerade. Zijn percussieve melodische drumstijl, op zwarte soul/rootsmuziek gebaseerd , maakt dat er altijd te swingen valt maar dat er ook diepere lagen in de muziek worden aangebracht. Kortom, ervaren krachten met een nieuw elan, een denderend duo met naast opwindende ook zeer verstilde, intens diepgravende muziek .
Bekijk hun werk op YouTube.

Kaarten zijn te bestellen via deze website of telefonisch 0478-636948 of 06-16170433.

de agenda

Erwin van Ligten + begeleiding

Datum: 20 oktober 2019
Samenvatting: Virtuoos op gitaar
meer >>

Christine van Wijck

Datum: 17 november 2019
Samenvatting: Not an average woman
meer >>

Arno Adams

Datum: 15 december 2019
Samenvatting: Melancholische blues in het Limburgs
meer >>

Direct naar
Bestellen
.zoeken

auteursrecht

© Copyright 2004-2019 - Stg. Mariakapel Holthees

Deze website werkt met CMS Made Simple versie 2.2.5