Mariakapel Holthees

De Zeven Smarten van Onze Lieve Vrouw

Noam Vazana

Datum: 24 2019 15:30

Op zondag 24 maart staat een zangeres van wereldniveau op het muziekpodium van onze Mariakapel: Noam Vazana. Zij is van Joods-Marokkaanse afkomst wat tegelijk verklaart waarom haar repertoire vooral bestaat uit een mix van Sefardische-, Arabische-, Noord Afrikaanse muziek, gemengd met hedendaagse jazzinvloeden en Afrikaanse percussie. Zij stond de afgelopen jaren op grote podia in o.a. Noord Amerika, Israël, veel Europese landen en Marokko.
Ze speelde al op prestigieuze festivals als North Sea Jazz, Music Meeting, het Concert Gebouw en Jazzahead. Zij had een bestseller op iTunes en de Volkskrant noemde het bezoeken van haar show ‘een must’, en volkomen terecht!

D81_1361 (Medium)

Het gaat Ladino-zangeres "Nani" Noam Vazana de laatste tijd voor de wind. Vorige jaar won ze ook nog de Internationale Sephardic Music Award. Ze presenteert nu het album Andalusian Brew met een lange tournee door de VS, Canada en Europa. Nani brengt een progressief uitkijk op de Ladino muziek en vermengt de Sefardische, Arabische, Noord-Afrikaanse muziek en jazz op een warme en hedendaagse manier. Met een instrumentatie van gitaren, percussie en Vazana’s hypnotiserende stem is Nani een frisse bries in het Ladino-landschap.
Vazana staat in de iTunes Top-20 bestseller met haar album Love Migration 2014 waarvoor zij ook de ACUM album prijs kreeg. Noams debut Daily Sketch 2011 was door NTR-radio op slag als ‘Album van de week’ uitgeroepen. Twee nummers van deze cd, David’s Lament en Personality werden in 2012 ‘Hit van de Week’ op Radio-2 en NTR. Noam begeleidt haarzelf op piano en trombone. Daarnaast wordt zij begeleid door gitaar en cello. Kortom, een bijzonder concert wat U niet moet missen en waar wij naar uitzien!

Zoek op Youtube eens naar: Morenika, Gracias A La Vida of The Revival Of Ladino of bezoek Noam's website www.noam-vazana.com.

Het concert vindt plaats op zondag 24 maart, aanvang: 15.30 uur. Kaarten à € 12.50 voor het concert zijn te reserveren via deze website of telefonisch 0478-636948 of 06-16170433.

de agenda

Saranne

Datum: 22 september 2019
Samenvatting: Koffieconcert (dus om 11.00!)
meer >>

Erwin van Ligten + begeleiding

Datum: 20 oktober 2019
Samenvatting: Virtuoos op gitaar
meer >>

Christine van Wijck

Datum: 17 november 2019
Samenvatting: Not an average woman
meer >>

Direct naar
Bestellen
.zoeken

auteursrecht

© Copyright 2004-2019 - Stg. Mariakapel Holthees

Deze website werkt met CMS Made Simple versie 2.2.5