Mariakapel Holthees

De Zeven Smarten van Onze Lieve Vrouw

Micheline van Hautem

Datum: 14 2019 15:30

Dit concert is uitverkocht! U kunt op geen enkele wijze nog aan een kaartje komen. Sorry.

Op zondagmiddag 14 april a.s. staat een hele grote naam op het muziekpodium van de Mariakapel in Holthees, namelijk de uit Zuid-Frankrijk afkomstige Micheline van Hautum. Zij is momenteel dè grootste vertolker van Jacques Brel; ze zingt en ademt Brel. Voor alle Brel liefhebbers is dit concert een buitenkans

Micheline van Hautem

Vóór de pauze brengen Micheline en Erwin een programma met vooral Brel, maar ook een aantal high-lights van Edith Piaf en Charles Trenet. Na de pauze bepaalt het publiek de samenstelling van het programma. Het publiek kan voor aanvang van het concert op een repertoirelijst aankruisen wat zij van Brel graag willen horen. De meest aangekruiste nummers worden dan na de pauze door Micheline en Erwin ten gehore gebracht.

Micheline en Erwin

Micheline en Erwin reisden de afgelopen jaren succesvol de wereld rond met hun Brel-repertoire en werden met open armen ontvangen in de grote theaters van Nice, Amsterdam, New York, Australië en Nieuw Zeeland. Micheline is doorgewinterd in de chansonwereld en heeft al vele projecten rondom chansons op haar naam staan. Micheline werd zelfs bekroond met de prestigieuze Herald Angel Award, en volkomen terecht. Als geen ander brengt deze betoverende chanteuse en haar fenomenale begeleider het Franse chansons over het voetlicht. Samen zingen en spelen ze niet alleen de liederen, maar transformeren ze tot eigenzinnige, uiterst persoonlijke versies. Om U daarvan te overtuigen, zie op You tube “ brel en brass “ . Wij zijn trots dat wij Micheline helemaal vanuit Aix-en-Provence naar Holthees hebben kunnen halen!

Kaarten zijn te bestellen via deze website of telefonisch 0478-636948 of 06-16170433.

de agenda

Saranne

Datum: 22 september 2019
Samenvatting: Koffieconcert (dus om 11.00!)
meer >>

Erwin van Ligten + begeleiding

Datum: 20 oktober 2019
Samenvatting: Virtuoos op gitaar
meer >>

Christine van Wijck

Datum: 17 november 2019
Samenvatting: Not an average woman
meer >>

Direct naar
Bestellen
.zoeken

auteursrecht

© Copyright 2004-2019 - Stg. Mariakapel Holthees

Deze website werkt met CMS Made Simple versie 2.2.5