Mariakapel Holthees

algemeen

19 jan 2016

Online kaartjes bestellen


Met ingang van het seizoen 2016 bestelt u uw kaartjes vlot en veilig online.
Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Admin

Na wat testwerk bij het concert van Stoomboot op 5 december 2015 hebben we besloten voor alle evenementen in de Mariakapel waarvoor een entreeprijs geldt gebruik gaan maken van een online systeem voor het kopen van kaartjes.

Natuurlijk heeft dat voor de Stichting Mariakapel en onze vrijwilligers een aantal belangrijke voordelen. Vooral de administratie wordt voor ons grotendeels geautomatiseerd waardoor de kans op het maken van fouten kleiner wordt. Ook wordt het werk aan de kassa bij het begin van een evenement minder hectisch. Geen gehannes meer met geld, immers de kaartjes die u dan al gekocht heeft, hoeven alleen nog maar te worden gescand. Ook hoeven we niet meer te tellen hoeveel bezoekers er zijn geweest. Dat doet het systeem ook voor ons en dat is weer gemakkelijk voor de boekhouding van onze penningmeester. En het nadeel is, want dat is er ook, het systeem kost geld.

Voor uw als bezoeker zijn er eveneens tal van voordelen. Zo ziet uw bijvoorbeeld in een helder overzicht welke voorstellingen gepland zijn tot aan de zomervakantieperiode. Voor de voorstellingen die u wilt bezoeken kunt u nu in een keer de kaartjes kopen en dus ook maar 1 keer afrekenen via uw eigen bank. Dat scheelt u vast meerdere bezoekjes aan de aan de geldautomaat en is dus wel zo veilig.

Zelf zijn wij enthousiast over het systeem en wij raden u dan ook aan uw kaartjes vooraf te kopen en uit te printen. Vergeet ze niet mee te nemen en breng ook wat contant geld mee voor een vloeibare of vaste versnapering.

de agenda

Arno Adams

Datum: 15 december 2019
Samenvatting: AFGELAST!
meer >>

Barbara St.James

Datum: 15 december 2019
Samenvatting: Jazz & blues
meer >>

Direct naar
Bestellen
.zoeken

auteursrecht

© Copyright 2004-2019 - Stg. Mariakapel Holthees

Deze website werkt met CMS Made Simple versie 2.2.5