Mariakapel Holthees

Algemeen

12 mrt 2020

Activiteiten voorlopig afgelast


Corona_afgelast 

 

Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Harry

Beste vriend van de Mariakapel,

Wij hopen dat deze mededeling u/jullie allen in goede gezondheid mag bereiken.
Inmiddels zitten we allemaal al weer ruim 2 maanden in de ‘Corona-modus’ en gelukkig worden er her en der telkens lichte versoepelingen doorgevoerd. 
Helaas is het voor ons -zolang de anderhalve meter van kracht blijft- niet mogelijk om concerten te organiseren en daarom hebben wij besloten voorlopig alle concerten voor dit jaar op te schorten. Dat wil zeggen: Onze organisator Wilbert van Rijen heeft de gecontracteerde artiesten dit euvel voorgelegd, waarbij zij zelf de keuze hebben om tot het laatste moment te wachten om hun concert alsnog door te laten gaan mits de anderhalve meter regel is opgeheven. Via de site houden wij u/jullie  daar uiteraard van op de hoogte.

Tevens hebben wij besloten de voor 2021 geplande Kunstroute, met voorlopig één jaar op te schorten. Dit tweejaarlijks evenement vergt een dermate lange en intensieve voorbereiding dat wij het niet verantwoord vinden om onder de huidige omstandigheden de Kunstroute door te laten gaan. Vooralsnog hebben we nog geen enkel zicht op de situatie voor komende jaar.

Gelukkig zijn de weergoden ons goed gezind en kunnen we genieten van mooie tuinen, ontspannende wandelingen, fietstochten en wat al niet meer. En de concerten…..die houdt u van ons tegoed!

 

Namens het bestuur van de Stichting,

hartelijke groet en tot ziens!

 

 

Agenda

Marjolein Meijers Trio

Datum: 20 september 2020
Samenvatting: Tijdloos met een Rotterdamse twist
meer >>

Jody Moon

Datum: 25 oktober 2020
Samenvatting: ..... weldadig!
meer >>

Luzazul

Datum: 15 november 2020
Samenvatting: Een frisse, warme mix
meer >>

Direct naar
Bestellen
.Zoeken

auteursrecht

© Copyright 2004-2020 - Stg. Mariakapel Holthees

Deze website werkt met CMS Made Simple versie 2.2.5