Mariakapel Holthees

Algemeen

23 sep 2020

Activiteiten voorlopig van de baan


Categorie: Algemeen
Ingezonden door: Harry

Beste vriend van de Mariakapel,

Sinds medio maart staat het op een laag pitje bij onze Mariakapel. We zijn nog altijd in de greep van het corona virus en de daarmee samenhangende COVID-19. Woorden die we voor die tijd niet kenden, maar waar we tot op de dag van vandaag een knoop van in onze maag krijgen. En nog altijd is de anderhalve meter regel van kracht waardoor we nog altijd geen activiteit voor grote groepen kunnen organiseren. Dat betekent tot ons verdriet dat alle activiteiten tot het eind van dit jaar en het begin van het komende jaar zijn opgeschort.

We hebben jullie al in een eerder stadium ingelicht met betrekking tot de Kunstroute. Voor de volledigheid halen we het nog even aan: De voor 2021 geplande Kunstroute, is voorlopig één jaar opgeschort. Dit tweejaarlijks evenement vergt een dermate lange en intensieve voorbereiding dat wij het niet verantwoord vinden om onder de huidige omstandigheden de Kunstroute door te laten gaan. Bovendien hebben we nog altijd geen zicht op de situatie voor komende jaar.

Gelukkig zijn weergoden ons tot op heden goed gezind geweest en wij hopen dan ook dat u voldoende energie heeft op kunnen doen om komende periode door te komen. En de concerten en evenementen …..die houd u uiteraard van ons tegoed!

 

Namens het bestuur van de Stichting,

Blijf gezond, hartelijke groeten en tot ziens!

 

 

Agenda

Direct naar
Bestellen
.Zoeken

auteursrecht

© Copyright 2004-2021 - Stg. Mariakapel Holthees

Deze website werkt met CMS Made Simple versie 2.2.5