20 oktober: Concert – Tip Jar

Een intiem concert van dit muzikale trio, dat het publiek aan de hand van hun melodieuze liedjes meeneemt en in hun muzikale dadendrang altijd kiest voor de onverwachte zijpaden.

Als je echte, ambachtelijke liedjes een warm hart toedraagt, kom dan vooral luisteren. Roots-georiënteerde muziek; een fijne combi van bluegrass, country, soul, folk, roots en jazz. Een optelsom van echte instrumenten, compacte songs uit het hart, pakkende melodieën en een oprechtheid waar je als muziekliefhebber alleen maar van kunt smullen!


Bestel hier uw tickets.Bestel hier uw tickets

Ticketprijs € 15,00 / aanvang 15:30 uur
(de zaal is een half uur van tevoren geopend)


Bart de Win en Harry Hendriks, jarenlang de vaste mannen van Gerard van Maasakkers, bundelen hun krachten samen met zangeres Arianne Knegt.

Tip Jar is het Engelse woord voor fooienpot, een knipoog naar het muzikantenbestaan, waarin het in het huidige culturele klimaat moeilijk overleven is. Toch is muziek maken en beleven nog altijd het mooiste dat er bestaat, aldus Bart en Arianne. Eerlijke en pure muziek, waarin steeds de essentie en het karakter van het liedje het uitgangspunt is.
Dat Tip Jar aangeeft veel inspiratie te halen uit onvervalste americana horen we al vanaf de eerste seconde.

Bart de Win: toetsen, gitaar, zang
Arianne Knegt: zang
Harry Hendriks: gitaar, banjo, ukelele, zang

Voor nog meer informatie, video’s, review en nieuws van de band die mei dit jaar nog een tour hebben gemaakt naar Texas USA: https://tipjar.nl/