Mariakapel Holthees

16 mrt 2023

Micheline van Hautem en Erwin Van Ligten


“Het beste van Jacques Brel en Ramses Shaffy”

Op zondagmiddag 7 mei a.s. staat een grote naam op het muziekpodium van de Mariakapel in Holthees, namelijk de uit Zuid Frankrijk afkomstige Micheline van Hautem. Zij heeft inmiddels op alle grote podia in de wereld gestaan. Micheline is een beroemdheid omdat zij momenteel dè grootste vertolker is van Jacques Brel; ze zingt en ademt Brel. Voor alle Jacques Brel liefhebbers is dit concert een buitenkans.

Vóór de pauze brengen Micheline en Erwin een programma met vooral Jacques Brel. Na de pauze brengen zij het beste van Ramses Shaffy.

Micheline en Erwin reisden de afgelopen jaren succesvol de wereld rond met hun Brel-repertoire en werden met open armen ontvangen in de grote theaters van Nice, Amsterdam, New York, Moskou, Australië en Nieuw Zeeland. Micheline is doorgewinterd in de chansonwereld en heeft al vele projecten rondom chansons op haar naam staan.

Micheline werd zelfs bekroond met de prestigieuze Herald Angel Award, en volkomen terecht. Als geen ander brengt deze betoverende chanteuse en haar fenomenale begeleider het Franse chansons over het voetlicht.

Erwin wordt gezien als één van de allerbeste gitaarspelers van Nederland. Samen zingen en spelen ze niet alleen de liederen, maar transformeren ze tot eigenzinnige, uiterst persoonlijke versies. Om U daarvan te overtuigen, zie op You tube “ Brel & Brass“ (https://youtu.be/9nAFqUnZIT8) . Om het weergaloze spel van Erwin te zien en horen; zie op internet “Micheline van Hautum in de Mariakapel in Holthees” (https://youtu.be/kiMnOEXZkg8) .
Wij zijn trots dat wij Micheline vanuit Aix de la Provence naar Holthees hebben kunnen halen!

Het concert op 7mei a.s. begint om 15.30 uur.
Entree € 17,50

Reserveren via de ticketservice van de MariaKapel,
via vanrijenwilbert@gmail.com of telefonisch 0478 636948 / 06 16170433.

Agenda

Nathalie Merfort met Stabat Mater van Pergolessi

Datum: 2 april 2023
meer >>

Micheline van Hautem en Erwin Van Ligten

Datum: 7 mei 2023
meer >>

Stabat Mater van Pergolessi
Bestellen

 

Micheline van Hautem en
Erwin Van Ligten
Bestellen

Zoeken

auteursrecht

© Copyright 2004-2023 - Stg. Mariakapel Holthees

Deze website werkt met CMS Made Simple versie 2.2.5