Mariakapel Holthees

16 okt 2022

Arno Adams >>>>> 18-12-2022


Zoals altijd zorgt Arno Adams met zijn concert voor een onverwacht moment van weemoed met een mooi randje zielenpijn in ons hectisch bestaan. De donkere stem van Arno zorgt samen met zijn melodieën en prachtige teksten dat je wegdroomt in een warm bad van melancholie. Afgelopen jaar kregen we via een documentaire bij “het uur van de wolf “ op t.v.  een schitterend- en ontroerend inkijkje  in het leven en de muziek van deze opvallende blues-troubadour.
ArnoAdams_1_2022

Eindelijk staat Arno na een periode van ernstige ziekte en verdriet na het overlijden van zijn vrouw weer op het podium.

Al twee keer eerder heeft hij een uitverkochte Mariakapel tot tranen toe kunnen ontroeren.

Arno Adams weet als geen ander wat melancholie is.  Aan die melancholie ligt een wel heel bewogen leven ten grondslag, vaak in de “krochten” van de  samenleving.  Een leven met lak aan conventies en taboes.

Zijn donkerbruine bluesy stem accentueert dat gevoel nog eens extra.  Met messcherpe precisie schildert hij zijn levenservaringen en observaties in Belfelds dialect. Soms zwartgallig, maar vaak vooral ontroerend met ruimte voor ironie en zelfspot.  In zijn nummers heeft hij oog voor het schone en komt hij op voor de zwakkere. Arno is bescheiden van aard totdat hij de bühne bestijgt. Dan claimt hij het publiek met zijn charismatische- en ontwapenende verschijning. Zijn teksten zijn doordrenkt van een kleurrijk leven vol levenservaring. Hij zingt over alles wat onrecht en onecht is. Hij mijmert weemoedig over grote liefdes die er ooit waren, maar verloren zijn gegaan. Hij droomt over die Grote liefde die mogelijk toch eens zal komen , ook al lijkt zij aan hem altijd te ontsnappen.

Zijn prachtige blues-nummers worden begeleid door twee toppers in de muziekwereld; Mike Roelofs op piano en Jo Didderer op contrabas. Zij zorgen samen voor meeslepende ritmes en  voor een intieme sfeer. Soms klein en pittoresk en dan weer gedreven vol passie.
ArnoAdams_2_2022
Arno’s muziek is altijd vol ongekunstelde overgave en wars van vals sentiment. Beluister op Youtube o.a. zijn “maondaagmorgenzon”  en iedereen zal voelen dat dit een bijzonder concert wordt.

Het concert begint zondagmiddag om 15.30 uur. entree  € 15,--. Gezien het grote aantal fans van Arno Adams is vroegtijdig reserveren aan te bevelen ( vorige concerten in de Mariakapel waren snel uitverkocht).

 

Tickets via de knop 'Bestellen'

U kunt ook een e-mail sturen naar vanrijenwilbert@gmail.com of bellen naar 0616170433.

Agenda

Arno Adams

Datum: 18 december 2022
meer >>

ARNO ADAMS
Bestellen

Bestellen

auteursrecht

© Copyright 2004-2022 - Stg. Mariakapel Holthees

Deze website werkt met CMS Made Simple versie 2.2.5